zondag 17 april 2016

Mededelingen.

 

Aankomende week is alweer de laatste week van het gruitenproject. Daarna hopen wij dat ouders zelf op deze dagen fruit mee gaan geven.

Op dinsdag hebben wij waspeen, op woensdag een appel en op de laatste dag een peer.

Maandag starten wij met het nieuwe thema gezondheid.Verbruiksmateriaal hiervoor kunnen wij nog steeds gebruiken.

Op donderdag 21 april is er een gelegenheid voor een extra gesprek met de leerkrachten. De uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels al meegegeven.

Vrijdag 22 april is onze Bredeschooldag. Alle leerlingen van Bredeschool de Vogeltuin hebben dan een spel/sportdag. De kleuters blijven gewoon op school. U hoeft niets mee te geven voor de pauze, omdat de school daar voor zorgt.

Op deze dag is sportieve kleding wel gewenst. Ook zou het leuk zijn als daar iets van de kleuren van Nederlandse vlag, in verband met de Koningsdag, terug te vinden zijn.

Om 11.30 uur wordt de speldag voor de onderbouwleerlingen van alle  deelnemers op het middenplein afgesloten.Ouders zijn dan van harte welkom.

Op het lied van de Koningsdag 2016 zullen de kinderen dan bewegen. Omdat het best moeilijk is heb ik het lied met de bewegingen op de weblog staan. Misschien kunt u het thuis ook eens laten zien en horen.


Om 12.00 uur begint voor alle kinderen de meivakantie.

De school begint dan weer op maandag 9 mei.