vrijdag 25 september 2015

Mededelingen.



Op dinsdag 29 september werkt juf Thea in plaats van juf Carla.

Voor de muziekles op die dag, mogen alle kinderen hun knuffel meenemen. De knuffels mogen aan het eind van de dag weer mee naar huis.

Wij zoeken nog steeds een computerouder die ons een uurtje in de week kan helpen met het ondersteunen van de reken en taalactiviteiten op de computer.

Nog even voor de duidelijkheid. In de grijze krat komen de lunchtrommels en bekers die in de koelkast moeten en in de groene krat die niet in de koelkast hoeven.

Voor opa's, oma's, papa's en mama's mogen de kleuters een kleurplaat maken als zij jarig zijn. Wilt u dat dan op tijd aan ons doorgeven. U mag het zelf ook opschrijven op de kalender die op het aanrecht staat. Wij zorgen dan dat het presentje op tijd meegegeven kan worden.

Op maandag mogen kinderen geld voor goede doelen meenemen. Zo hebben wij Rosa, die de school financieel ondersteunt. Maar ook actuele projecten zoals nu de vluchtelingen, worden niet vergeten.
Helaas was onze spaarpot vaak leeg. Wij hopen dat er weer wat meer geld ingezameld wordt, zodat wij een klein beetje kunnen bijdragen aan de projecten die deze mensen helpen.